Seminer: "Due Diligence and Auditing"

Konuşmacılar: Gökçen Müftüoğlu Çapa, Ercan Karakuş

Bu etkinlik, İstanbul Bilgi Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü'nün “BAF 422- Bankacılık ve Finans Güncel Konular” dersi kapsamında düzenlenmektedir.

Gökçen Müftüoğlu Çapa: Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladıktan 2008 yılında tamamladıktan sonra 2012 yılında da Bahçeşehir Üniversitesi’nde International Financial Reporting and Accounting bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 2008 yılında PWC şirketinde Audit Asistant (Denetim Asistanı) olarak başladığı denetim kariyerine 2010 yılında Ernst & Young firmasında devam etmiştir. Burada 4 yıl boyunca sırasıyla Senior Associate(Kıdemli Ortak), Experienced Senior (Deneyimli Kıdemli Ortak), Supervising Senior (Yönetici Ortak), Audit Manager(Denetim Müdürü) olarak çalışmıştır. Şuan da 2014 yılında Experienced Audit Manager (Kıdemli Denetim Müdürü) olarak çalışmakta olduğu Mazars Denge firmasında Head of Financial Due Diligence (Finansal Özenli İnceleme ve Değerlendirme Birim Yöneticisi) olarak çalışmaktadır.

Ercan Karakuş: Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra iş hayatına 2006 yılında Assistant Auditor(Denetim Asistanı) olarak Grant Thornton LLP de çalışmaya başlamıştır. Grant Thornton LLP deki 4. yılın ardından PwC de Senior Associate (Kıdemli Ortak) olarak çalışma hayatına devam etmiştir. PwC deki 2. yılının ardından Ernst & Young da Senior Manager(Kıdemli Yönetici) olarak çalışmaya başlamıştır. 2016 yılında Ernst & Young'daki görevinden ayırılıp Alfa Oto Filo Kiralama A.Ş. firmasında Internal Audit Director (İç Denetim Direktörü) olarak çalışmaya başlamıştır. Halen 2017 yılı itibariyle sürdürdüğü Senior Manager (Kıdemli Yönetici) görevini Mazars Denge firmasında yerine getirmektedir.

Tarih: 1 Aralık 2017, Cuma
Saat: 10.00