Lisans-Önlisans Mezuniyet Törenleri 2014

4 Temmuz 2014 Cuma günü gerçekleşmesi planlanan Mezuniyet Törenleri, kötü hava koşulları nedeniyle 5 Temmuz Cumartesi ve 6 Temmuz Pazar günlerine ertelenmiştir.

Yeni Program:

5 Temmuz Cumartesi, 19.00
Fen-Edebiyat Fakültesi
Hukuk Fakültesi
Adalet Meslek Yüksekokulu
Mimarlık Fakültesi
Meslek Yüksekokulu
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

6 Temmuz Pazar, 19.00

*******************************

Tarih: 3-6 Temmuz 2014
Saat:
Yer: santral
istanbul Kampüsü

2014 MEZUN ADAY LİSTESİ için tıklayın.

Önlisans ve lisans mezun aday öğrencilerinin dikkatine!

3-6Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mezuniyet Törenleri için tüm mezun adaylarının aşağıdaki hususlara dikkat etmelerini önemle rica ederiz.

Törene Katılım:
Mezun aday listesi lisans öğrencileri için 7 ve 8. dönem öğrencilerini, önlisans öğrencileri için ise 3 ve 4. dönem öğrencilerini kapsamaktadır.

Mezuniyet törenine katılmak isteyen adayların 27 Haziran 2014 Cuma günü saat 14.00’e kadar Garanti Bankası Çağlayan Şubesi 6297130 (IBAN: TR 42 0006 2000 4030 0006 2971 30) nolu hesaba 50,00 TL yatırması gerekmektedir. Açıklama kısmına öğrencinin adı-soyadı ve yatırılan tutarın yazılması, ardından da “Öğrenci Sayfası”ndan kep-cüppe başvurusunda bulunulması gerekmektedir.

Kep-cüppe teslimi, “Öğrenci Sayfası”ndaki başvurunuzun ilgili birimlerce onayından sonra yapılacaktır. Başvurunuzda “Hazır” ibaresini gördüğünüz zaman dağıtım yerlerinden teslim alabilirsiniz. Başvurusu olmayan adayın ismi mezuniyet töreni listesinde yer almayacaktır.

Kep - Cüppe Dağıtımı:
Kep-cüppe dağıtımı 9 Haziran-2 Temmuz 2014 saat 10.00 - 16.00 (mesai günlerinde) arasında, sadece santralistanbul Kampüsü’nde yapılacaktır. Tören esnasında dağıtım yapılmayacaktır.

Dağıtım Yeri: santralistanbul Kampüsü, Santral Çadır

Tören bitiminde kep ve cübbelerinizi dekontunuz ile birlikte Santral Çadır’a iade etmeniz halinde 50 TL depozitonuz iade edilecektir.

Tören Programı:
2014 mezuniyet törenleri aşağıda belirtilen günlerde yapılacaktır. Tören akışı ise, daha sonradan öğrencilerimize duyurulacaktır.

3 Temmuz, Perşembe: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

5 Temmuz, Cumartesi:  Fen-Edebiyat Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Adalet Meslek Yüksekokulu, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

6 Temmuz, Pazar: Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İletişim Fakültesi

Törenlerin her gün için başlangıç  saati 19:00'dur. Törene katılacak öğrencilerin en geç tören başlamadan 1,5 saat önce toplanma noktalarına gelmeleri gerekmektedir. (Toplanma yerleri: ÇSM 401 - 402 - 403 - 404)

Öğrenciler velilerinden ayrılarak cüppelerini giyip, tören sırasına göre düzene gireceklerdir. Öğrencilerin şahsi eşyalarını tören alanında ve tören esnasında yanlarında bulundurmamaları gerekmektedir.

Davetiye ve Tören Video Çekimi:
Davetiyeler cüppe teslimi esnasında verilecektir. Öğrenciler yalnızca öğrenci kimliğini göstererek alana girebilir.

Törende profesyonel video çekimi yapılacaktır. Video çekiminin CD’leri 1 Ağustos 2014 tarihi itibariyle Öğrenci Destek Merkezi Of isi’nden (santralistanbul Kampüsü ÇSM-107) ücretsiz olarak temin edilebilir.

Ulaşım ve Otopark:
Tören saatinden 2 saat önce başlamak üzere, her 15 dakikada bir, Kabataş Vapur İskelesi önünden ve Halıcıoğlu Metrobüs Durağı karşısından santralistanbul Kampüsü’ne ücretsiz servis sağlanacaktır; tören bitiminde de Kabataş Vapur İskelesi yönüne servis hizmeti verilecektir. Tören alanında otopark mevcuttur.

santralistanbul Kampüsü
Eski Silahtarağa Elektrik Santrali