2.IPFYE Business Forum

Tarih: 6-7 Mayıs 2016
Saat: 8.00-18.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, ÇSM 403-404

Uluslararası Genç Girişimciler Platformu tarafından İstanbul Bilgi Üniversitesi‘nde 2. kez gerçekleştirilecek olan IPFYE Business Forum‘da üniversitelerle diyalog kurarak gençlerin belirlenen konularda küresel alanda faaliyet göstermesini sağlamak, belirlenen konular altında uluslararası alanda ortak sonuçlara ulaşmak ve girişimcilerlerle yatırımcıları ortak bir network ağı içinde buluşturarak uluslararası yatırımlara zemin oluşturmak amaçlanıyor.

Bu forum ile uluslararası çerçevede girişimcilik, yatırım ve enerji gibi konular altında; gençlik oluşumlarını, üniversiteleri, STK’ları ve işadamlarını aynı atmosferde buluşturmak ve birbirleri arasında paylaşımlarda bulunmalarını sağlayarak ortak çıktılara ulaşılması hedeflenmektedir.

IPFYE Business Forum ‘a üye ülkelerden 200, yurtiçinden 600 katılımcı beklenmektedir. Katılımcılar 13 üye ülkeden gelen; girişimci, akademisyen, öğrenci, iş adamı ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşacaktır.

YATIRIMCI OLACAK GİRİŞİMCİLER
Girişimcilere yatırımcı gözüyle de bakabilme fırsatını sunacak olan ‘Yatırımcı Olacak Girişimciler’ panelinde; online kayıt yaptıran katılımcılara ve proje sahiplerine 1.000 IPFYE doları verilerek, stand alanındaki projelere IPFYE aracılığıyla yatırım yapılacaktır. Belirlenen süre sonunda en çok yatırımı alan 10 proje 'elevator'a binme hakkı kazanacak ve projesini melek yatırımcılara sunma fırsatını yakalayacaktır.

Konuşmacılar:
Ali Sabancı - Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı
Feridun Aktaş - Turkcell Veri Güvenliği Direktörü
Ali Süha Ter - Garanti Bankası Özel Projeler Müdürü
Nilay Erdem - Facebook Kamu Politikası Başkanı
Ferruh Gürtaş - Corporate and Goverment Affairs Director, Intel Middle East, Turkey & Africa
Umut Köseoğlu - T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı
Av.Onur Kordel - Bener Hukuk Bürosu – Partner