"İstanbul Öğrenci Konseyleri” Toplantısı

Tarih: 22 Nisan 2016,  Cuma
Saat: 12.30-16.30
Yer: santralistanbul Kampüsü Mütevelli Heyeti Toplantı Odası

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğrenci Konseyi olarak, öğrencilerin isteklerini karşılamak, sorunlarına çözüm üretmek ve her platformda öğrencileri en iyi şekilde temsil etmek misyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu amaçla, gerek üniversite içi gerekse üniversite dışında çok sayıda etkinlik düzenliyor ve yapılan toplantılara katılıyoruz.

Üniversite gençliğinin sorunlarına çözüm üretebilmek için diğer üniversitelerle ilişkilerin geliştirilmesinin çok önemli olduğunun bilinci içinde varolan işbirliklerini artırmayı hedefliyoruz.

Bu doğrultuda, İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğrenci Konseyi olarak çeşitli üniversitelerin Öğrenci Konseyi yöneticileriyle bir araya gelerek “İstanbul Öğrenci Konseyleri” toplantısını gerçekleştiriyoruz.