Fikri Mülkiyet Hukuku Atölyesi-73

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 7 Şubat 2018, Çarşamba 
Saat: 19.00-21.00
Yer: santralistanbul Kampüsü,  Seyfi Arkan Binası-Mahkeme Salonu

Konuşmacı: Berk Bengi 

Fikri Mülkiyet Hukuku Atölyeleri, İstanbul Bilgi Üniversitesi Fikri Mülkiyet Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLFİM) tarafından düzenlenmektedir.

Toplantıda, 2016-2017 döneminde Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’nde (European Union Intellectual Property Office-EUIPO) stajyer olarak bulunan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunlarından Berk Bengi’yi konuşmacı olacak. Berk Bengi, EUIPO’da bulunduğu süreçte üzerinde çalıştığı ve son zamanlarda dünyanın gündemini oluşturan teknolojik gelişmeler ile bunların fikri mülkiyet hukukuna etkilerini konu alan bir sunum yapacak. Bu sunumda ele alınacak başlıklar arasında üç boyutlu yazıcılar, blockchain ve bitcoin teknolojisi ve Darknet gibi günümüzün merak uyandıran konuları yer alıyor.

Dünyanın bugünü ve geleceğinde önemli etkiler doğurmaya aday, fikri mülkiyet hukuku alanında da dikkate değer sorular ve çözümler üreteceği düşünülen bu büyük teknolojik gelişmeler, genç ve başarılı bir fikri mülkiyet hukukçusunun gözünden konuşulup tartışılacak.

Toplantı herkese açıktır. Katılım için bildirim gerekmemektedir. 

Tel: (212) 311 52 92
e-posta: RC-IPL@bilgi.edu.tr / eda.cataklar@bilgi.edu.tr