Dünya Saati’nde Dünyaya Bağlan

güncelleme: yayınlama:

Dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla WWF tarafından 2007 yılından beri gerçekleştirilen ve 135 ülkeden 2 milyar insanın katılımıyla dünyanın en büyük çevre hareketi olan Dünya Saati (Earth Hour), bu yıl 24 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bu sene biyolojik çeşitlilik temasıyla yapılan kampanya kapsamında ışıklar 1 saat kapatılacak.

Projeye dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, 23 Mart Cuma günü 12.00-16.00 saatleri arasında santralistanbul Kampüsü’nde “#DÜNYA SAATİ’NDE DÜNYAYA BAĞLAN” etkinliğini düzenleyecek. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Programı öğrenci PR ajansı Publica İletişim’in düzenlediği etkinlik kapsamında, Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Programı öğrencilerinin hazırladığı “Tünel” performansı sergilenecek. Performansın ardından etkinlik, Dünya Saati projesi hakkında bilgilendirme çalışmaları ve DJ Cem Seçkin’in performansıyla devam edecek. 

Tarih: 23 Mart 2018, Cuma
Saat: 12.00-16.00
Yer: santralistanbul Kampüsü

Etkinlik Programı:

12.00-12.30      Açılış: Dünyaya Bağlanıyorum Performansı 
Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi ve Halkla İlişkiler programı öğrencileri
(Papaz Restoran önü)


12.30-13.30      Tünel Performansı 
Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi programı öğrencileri
(Lokma Restoran arkası-çim alan)

13.30-15.30      Cem Seçkin DJ Set 
(Lokma Restoran arkası-çim alan)


Detaylı bilgi için:
PUBLICA İletişim (Can Görkay-cangorkay@gmail.com / Nilüfer Aral-niluferaral94@gmail.com)
http://publicailetisim.net
http://www.twitter.com/publica...
instagram: publicailetisim


WWF-Türkiye:
WWF-Türkiye dünyanın en büyük, deneyimli ve bağımsız doğa koruma kuruluşlarından WWF’in uluslararası ağının bir parçasıdır. Beş milyonu aşkın destekçiye ve 100’den fazla ülkede etkin bir küresel ağa sahip WWF’in misyonu; dünyanın biyolojik çeşitliliğini koruyarak, yenilenebilir kaynakların sürdürülebilirliğini sağlayarak, kirlilik ve aşırı tüketimin azaltılmasını teşvik ederek gezegenimizin doğal çevresinin bozulmasını durdurmak ve insanın doğayla uyum içinde yaşadığı bir geleceğin kurulmasına katkıda bulunmaktır. www.wwf.org.tr

Publica İletişim:
İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Programı son sınıf öğrencilerinin laboratuvar dersi kapsamında kurulan ve 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren öğrenci PR ajansıdır. Farklı alanlarda farklı projeler yaparak ve BilgiPR seminerlerine destek olarak iletişim ve halkla ilişkileri yaşayarak öğrenme hedefindedir. Gerçekleşen tüm proje ve sunulan hizmetler öğrenci çalışmalarından oluşmaktadır. 



Görseller