Mezuniyet Törenleri 2019

Tarih: 28 Haziran-3 Temmuz 2019
Yer: santralistanbul Kampüsü

Mezun adayı LİSANSÜSTÜ öğrencileri lütfen tıklayın.

Mezun adayı LİSANS-ÖNLİSANS öğrencilerinin dikkatine!

28 Haziran-03 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mezuniyet Törenleri için tüm mezun adaylarının aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri önemle rica olunur.

Törene Katılım:
Mezun aday listesi lisans öğrencileri için 7. ve 8. dönem öğrencilerini, önlisans öğrencileri için ise 3. ve 4. dönem öğrencilerini kapsamaktadır.

Mezuniyet kep cübbe başvurusu ve 100 ₺ ödeme online olarak yapılacaktır. Elden herhangi bir başvuru alınmayacaktır. Online başvurusunu tamamlamayan öğrencilerin ismi mezuniyet töreninde okunmayacaktır.

Mezuniyet törenine katılmak isteyen adayların 13 Mayıs-25 Haziran 2019 tarihleri arasında, SIS ana sayfasının sol menüsündeki “Diğer Linkler” başlığı altında bulunan “Flow Başvuruları” linkini kullanarak “Cübbe Talebi” kısmından başvurularını tamamlaması gerekmektedir.
Yardım Dokümanı için tıklayın.

Kep-Cübbe Dağıtımı:
Kep-Cübbe dağıtımı 27 Haziran saat 16:00’a kadar uzatılmıştır, Tören günü cübbe verilmeyecektir.

Dağıtım Yeri:
santralistanbul Kampüsü, Etkinlik Çadırı

Cübbe İade İşlemi:
Tören bitiminde cübbe iade işlemi santralistanbul Kampüsü Etkinlik Çadırı’nda yapılacaktır.

Ücret iadeleri, cübbe teslim edildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde başvuru esnasında belirtilmiş olan IBAN’a yapılacaktır. Cübbe iade işlemleri 09 Ağustos 2019 Cuma saat 16.30’dan sonra alınmayacaktır.

Tören Programı:
2019 Mezuniyet Töreni programı aşağıdaki gibidir:

28 Haziran 2019, Cuma
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

29 Haziran 2019, Cumartesi
Meslek Yüksekokulu

30 Haziran 2019, Pazar
Lisansüstü Programlar Enstitüsü

1 Temmuz 2019, Pazartesi
İşletme Fakültesi
Mimarlık Fakültesi

2 Temmuz 2019, Salı
Hukuk Fakültesi
Adalet Meslek Yüksekokulu
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu

Törene katılacak öğrencilerin tören başlamadan en geç 1,5 saat önce toplanma noktalarına gelmeleri gerekmektedir. (Toplanma yerleri: ÇSM 401-402-403-404)

Öğrenciler velilerinden ayrılarak cübbelerini giyip, tören sırasına göre düzene gireceklerdir. Öğrencilerin şahsi eşyalarını tören alanında ve tören esnasında yanlarında bulundurmamaları gerekmektedir.

Davetiye:
Davetiyeler dijital olarak mail adresinize gönderilecektir. Öğrenciler yalnızca öğrenci kimliğini göstererek alana girebilir.

Ulaşım ve Otopark:
Törenden 2 saat önce başlamak üzere, her 15 dakikada bir, Beşiktaş (Deniz Müzesi Karşısı-Vakıf Bank Yanı), Trump AVM arka otopark  ve Halıcıoğlu Metrobüs Durağı karşısından santralistanbul Kampüsü’ne ücretsiz servis sağlanacaktır; tören bitiminde de ulaşım hizmeti verilecektir.  Kampüs otopark alanın sınırlı olması nedeniyle kampüse ulaşımın shuttle ile yapılması önerilir.

Sorularınız için: mezuniyet2019@bilgi.edu.tr

Görseller