Kampüs kullanım saatleriyle ilgili önemli duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz gibi COVID-19 salgınına karşı sizlerin ve toplumun sağlığını korumak amacıyla Üniversitemizde birçok önlem alıyoruz. Son dönemlerde artan vaka sayıları ve genel durum göz önünde bulundurulduğunda salgının yayılmasını önlemek için ek tedbirler almaya devam etmekteyiz.

Bu tedbirler kapsamında kampüslerimizin kullanım saatlerinde düzenlemeye gidilmiştir. Kampüslerimiz öğrencilerimiz ve ziyaretçilerimiz için 07.04.2021 tarihinden bir sonraki duyuruya dek sabah saat 08.00’den akşam saat 17.00’ye kadar kullanıma açık olacaktır. Saat 17.00’den sonra okulda sınavınız veya ikinci öğretim uygulamalı dersiniz olması durumunda bu sınav ve ders saatleri boyunca kampüslerimizi kullanabilirsiniz.

Kampüslerimizde bulunduğunuz süre boyunca maske kullanmanın ve fiziksel mesafenizi korumanın sağlığınız için önemini tekrar hatırlatmak isteriz.

Rektörlük