2022-2023 İkili Değişim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

Sevgili Öğrenciler,

Öncelikle hem başvurmuş hem de hak kazanan öğrencilerimizi tebrik etmek isteriz!

2022-2023 akademik yılında katılmak üzere İkili Değişim Hareketliliği programı için ilettiğiniz başvuruların sonuçlarına BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Başvuru çağrısı duyurusunda belirtilen süre zarfında gerekli belgelerini online platforma yükleyip, başvurusunu bitirip imzalı başvuru belgesini tarafımıza iletmiş olan tüm öğrencilerimiz başvuruları değerlendirilmiştir. Belgeleri tam olan tüm öğrencilerimiz, %50 dil puanı %50 bölüm genel not ortalamasından oluşan  yerleştirme skoru sonucunda sıralanarak, üniversite tercih sıraları doğrultusunda partner üniversitelerin kontenjanları çerçevesinde yerleştirilmiştir.

Sonucuna ilişkin itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimizin, itiraz dilekçelerini bilateral@bilgi.edu.tr adresine en geç 31 Mart 2022 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir. İtirazlar değerlendirilerek öğrencilere bildirim yapılacaktır. İtirazlar sonucunda kazanan öğrenci listesinde değişiklik meydana gelebilir.

İyi günler ve başarılar dileriz,

İkili Anlaşmalar Ofisi