2024 Yaz Tanıtım Günleri’nde Çalışmak İsteyen Öğrencilere Duyuru

Üniversitemizin Tanıtım Günleri süresince (16 Temmuz - 2 Ağustos 2024) Tanıtım Birimi’ne bağlı olarak santralistanbul Kampüsü ve Kuştepe Kampüsü’nde, ”Tam Zamanlı Belirli Süreli’’ statüde çalışacak BİLGİ öğrencileri aranmaktadır.

Tanıtım Birimi’nin santralistanbul Kampüsü’ndeki ofisinde çeşitli görevlerde; ayrıca Dolapdere ve Kuştepe kampüslerinde çalışacak öğrenciler için:

Sorumluluk alanları

• Üniversitenin Tercih Günleri sürecinde tüm kampüslerde aday öğrenciler ve aileleri ile rehber öğretmenlere BİLGİ’nin önlisans ve lisans programlarını tanıtmak, kampüs turlarına eşlik etmek
  • Ofis işlerine yardımcı olmak.
  • Toplanan datanın sisteme girişini sağlamak .
  • Adayların Whatsapp üzerinden gelen sorularını yanıtlamak.

Aranan Özellikler

• MS Office programlarına aşina olan
  • İletişim becerileri kuvvetli, özellikle ikna kabiliyeti yüksek
  • Ayrıntılara dikkat eden ve güler yüzlü
  • Ekip çalışmasına yatkın
  • BİLGİ için çalışmaya istekli öğrenciler

2024  yaz döneminde (16  Temmuz – 2 Ağustos 2024  arası)   “Tam Zamanlı Belirli Süreli” statüde görev almak isteyen öğrencilerin başvuruları, en geç 11 Mayıs 2024 saat 16:00’a kadar alınacaktır. Görev almak isteyen ve aşağıdaki  kriterlere uyan üniversitemiz öğrencilerinin başvuru formlarını doldurup, arkasına  genel  GPA gösteren öğrenci profillerini ve 1 adet  fotoğrafını ekleyerek  (santralistanbul Kampüsü, ÇSM 210) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurularda Dikkat Edilecek Hususlar

● Görevli Öğrenci Programı kapsamında çalışan öğrenciler, eşzamanlı olarak bu görevde yer alamaz.

● Yaz Okulu dersi alan öğrenciler çalışamaz.

- Başvuracak öğrencilerin;

• Lisans veya önlisans öğrencileri için, not ortalamasının 2,00’ın altında olmaması
  • Hazırlık Programı öğrencileri için, 1 Temmuz itibariyle Hazırlık sınıfını tamamlayacak olmaları
  • 2022 – 2023 Akademik Yılı’nda kayıt dondurmamış olmaları
  • Disiplin cezası almamış olmaları
  • Yabancı uyruklu olmamaları gerekmektedir.

Tam zamanlı çalışacak öğrenciler sigortalı olarak çalışacaklarından;

• Yeşil pasaportları veya yetim maaşları gibi imkânlardan faydalanamazlar.
  • Başka bir kurumda zorunlu veya isteğe bağlı staj yapamazlar. (Temmuz ve Ağustos ayı için)
  • KYK bursu ya da katkı kredisi alanların ise, başvuru yapmadan önce Kredi Yurtlar Kurumu ilgililerine danışmaları gerekmektedir.

Başvurularda istenen belgeler

İrtibat ve Başvuru

İrem Beyza Okatar | santralistanbul Kampüsü, ÇSM-210 | Tel: 0534 375 41 88 | beyza.okatar@bilgi.edu.tr

Atiye Sınanmış | santralistanbul Kampüsü, ÇSM-210 | Tel: 0535 203 02 44 | atiye.sinanmis@bilgi.edu.tr