Yeni Paso (İETT Kartı) Başvurusu

Paso (İETT Kartı) almak isteyen öğrencilerimizden, 2011-2012 akademik yılında yeni kayıt olmuş ya da kayıtlı öğrenci olmasına rağmen daha önce kart başvurusunda bulunmamış öğrencilerin “Yeni Paso Başvurusu” yapmaları gerekmektedir.

Öğrenci Sayfaları (Student Pages) “Belge Talebi” kısmından yapabileceğiniz başvurunuzun onayını 28 Kasım 2011 Pazartesi saat: 17.00'ye kadar kontrol etmeniz; "Hazırlanıyor" ibaresini göremediğiniz takdirde, dekontunuz ile Kuştepe Kampüsü Öğrenci Mali İşleri’ne (Yer: Z katı, Z22) başvurmanız gerekmektedir.

Paso talebi ve ödemenin aynı gün yapılması zorunludur.

ATM’lerden yapılan ödemeler ya da başka bir bankadan Garanti Bankası'na yapılan EFT/havaleler ya da üzerinde öğrenci no, adı ve soyadı olmayan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yatırılacak ücret tutarı: 10,00 TL.
Banka hesabı: GARANTİ BANKASI Çağlayan Şubesi (Şube Kodu: 403) Hesap no: 6201302, İstanbul Bilgi Üniversitesi IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

İETT’nin yaptığı açıklamaya göre, pasosunu önceki öğretim kurumundan alanların kart geçerliliği 2011 Aralık sonuna kadardır. Kaydı silinen veya mezun olan öğrencilerin listeleri İETT’ye verilmekte olduğundan, bu kartların geçerliliği de 2011 Aralık sonunda bitecektir.

Not: Her yıl İETT tarafından öğretim kurumlarından “Mezun” veya” Kaydı Silinen” Öğrenciler Listesi istenmektedir. Bu listelerde, öğrencilik durumu bitmiş görünüyorsa, öğrencinin İstanbul Bilgi Üniversitesi dışında aldığı kart geçersiz sayılacağından, 2011’de yeni kayıt olmuş öğrencilerin veya daha önce kart başvurusunda bulunmamış öğrencilerin yeni başvuru yapmaları gerekmektedir.