Nisan-Mayıs ayları BİLGİBursa’da Yoğun Geçecek!

güncelleme: yayınlama:

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin, BİLGİBursa Merkezi bünyesinde hayata geçireceği Sertifika Programları’nın Nisan-Mayıs ayı programı BİLGİ EĞİTİM Koordinatörü Nejat Şener ve Bursa Merkezi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Duygu Yılmazer tarafından 22 Mart 2012 tarihinde yapılan bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

Nilpark’ta bulunan BİLGİBursa Merkezi’nde gerçekleşecek eğitimler 5-6 Nisan “Etik Konferansı”, 7 Nisan “Tarih Konferansı”, 7-8 Nisan “Türk Ticaret Kanunu”, 14-15 Nisan “İş Hayatında Alternatif Düşünce Teknikleri”, 27 Nisan-1 Mayıs “ AB Mali Kaynakları ve Proje Hazırlama Eğitimi”, 28 Nisan – 5 Mayıs “Sosyal Medyada Marka Yönetimi Eğitimi”, 28 – 29 Nisan “Yazarlarla Buluşma”, 12 – 13 Mayıs “Yazmaya Dair”, 26 Mayıs “Tarih Konferansı” başlıklarında gerçekleştirilecek.

Konularında uzman katılımcıların sertifika programları vasıtasıyla bilgi birikimlerini Bursalılara sunmak için hazır olduklarını söyleyen Şener, “Edebiyat Okulu ve Siyaset Felsefesi ile sertifika programlarımıza başladık. Bursalılar için Nisan-Mayıs aylarında uygun ücretlerle katılabilecekleri, çok çeşitli sertifika programları hazırladık. İnanıyorum ki, Bursalılar iş ve yaşam kalitesini arttıracak bu eğitimlerle gerçekten kendilerine doğru yatırımı yapmış olacaklar” diyerek programların içeriklerine dikkat çekti.

Bursalıların başta yüksek lisans eğitimi olmak üzere, tüm süreçlerde İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne çok büyük destek verdiğini ve Bursa merkezini sahiplendiğini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Duygu Yılmazer ise “60 öğrenci ile yüksek lisans eğitimine başladık. Onlarca sivil toplum kuruluşu ile birlikte çalışmalar yürütüyoruz. Bursa’nın bir parçası olmak bize mutluluk veriyor. Bursa için hep daha iyi ne yapabiliriz diye düşünüyoruz. Nisan ve Mayıs aylarındaki sertifika programları ile Bursa’da farklılık yaratmayı hedefliyoruz. Bunun yanında Bursa’da birçok alanda projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Üniversite ile ilgili tüm konularda gelen misafirlerimize bilgi desteği vereceğiz.” dedi.

Sertifika programlarına katılmak isteyenler her türlü bilgiyi www.bilgi.edu.tr/bilgibursa adresinden ve bu adreste belirtilen iletişim bilgilerinden alabilecekler.