Tanıtım Günleri’nde Çalışmak İsteyen Öğrenciler

Üniversitemizin Tanıtım Günleri’nde  (11 Temmuz-05 Ağustos 2012 arası) Tanıtım Ofisi ve Bölge Temsilcilikleri'nde, “tam zamanlı-belirli süreli” statüde çalışacak BİLGİ öğrencileri aramaktayız.

TANITIM OFİSİ için (Santral Kampüsü):
Sorumluluk alanları:
• Ofisin gündelik çalışmalarına yardımcı olmak
• Kurulan data sistemiyle bilgi girişlerini yapmak ve takip etmek
Aranan Özellikler:
• MS Office programlarına aşina olan
• İngilizce bilen
• İletişim becerileri kuvvetli, özellikle ikna kabiliyeti yüksek
• Ayrıntılara dikkat eden ve güler yüzlü
• Ekip çalışmasına yatkın
• … ve BİLGİ için çalışmaya istekli öğrenciler

ÇAĞRI MERKEZİ için (Kuştepe Kampüsü):
Sorumluluk alanları:
• Üniversitenin dolaylı olarak en yakın tanıtım işi olan İletişim Merkezi’nde data girişleri yapmak
• Elektronik posta işlemleri yapmak
• Üniversite adaylarına telefonda BİLGİ’yi tanıtmak
Aranan Özellikler:
• MS Office programlarına aşina olan
• İngilizce bilen
• İletişim becerileri kuvvetli, özellikle ikna kabiliyeti yüksek
• Ayrıntılara dikkat eden ve güler yüzlü
• Ekip çalışmasına yatkın
• … ve BİLGİ için çalışmaya istekli öğrenciler

Son başvuru tarihi:  2012 Yaz döneminde (11 Temmuz-05 Ağustos arası) “Tam Zamanlı Belirli Süreli” statüde görev almak isteyen öğrencilerin başvuruları, en geç 01 Haziran 2012 saat 17:00’a kadar alınacaktır. Görev almak isteyen Üniversitemiz öğrencilerinin, başvuru formlarını Tanıtım Ofisi’nden Kağan Koç'a bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurularda dikkat edilecek hususlar:
• TC vatandaşı olmak
• Lisans veya önlisans öğrenimine başlamış olmak, Hazırlık sınıfını geçmek ve not ortalamasının 2.00 ‘nin altında olmaması
• “Görevli Öğrenci” statüsüyle eş zamanlı olarak “Tam Zamanlı” statüsünde çalışılamaz.
• Yaz Okulu dersi alan öğrenciler çalışamaz.
• Tam zamanlı çalışacak öğrenciler sigortalı çalışacaklarından, KYK bursları, yeşil pasaportları veya yetim maaşları gibi imkânlardan faydalanamayabilirler.

Başvuru Belgeleri

• Başvuru formu
• Nüfus cüzdanı fotokopisi
• 2 Adet fotoğraf
• İkametgâh Senedi
• Garanti Bankası (Çağlayan Şubesi) Hesap Numarası
• (Varsa) SGK Numarası

Not: İşe girişi yapılan öğrencilerimizin, iş başlangıcı yapmadan önce bizzat İnsan Kaynakları Departmanı’na gelip sözleşmesini imzalaması gerekmektedir.

İrtibat ve Başvuru: Kağan Koç / Santral Kampüsü, Tanıtım Ofisi / 0212 311 73 78 / kagan.koc@bilgi.edu.tr