BİLGİBursa'da MALİYET OKULU Sertifika Programı

güncelleme: yayınlama:

Koordinatör: Yrd. Doç. Dr. Evren Hoşgör

İktisadi ve iktisadi olmayan tüm kurumlar için maliyet hedefleri temel rotadır. Tüm yönetim faaliyetlerinin ve stratejik planların merkezindedir maliyet hedefleri. Maliyet Okulu Sertifika Programı, müfredatını bu hedeflerin ancak ve ancak maliyetleri yöneterek gerçekleşebileceği ve yönetme eyleminin de tüm kurum yönetiminin sorumluluğunda olması zorunluluğundan hareketle oluşturulmuştur.

Program, tek tek parçaların bütünle birleşmesine yardım edecek bir müfredata sahiptir. Kurum çalışanları “bütünün bilgisine” sahip olduklarında maliyetler yönetilebilir ve etkilenebilir. Bu nedenle, Program bilgi yönetiminden insan yönetimine, verimlilik yaklaşımlarından, küresel ekonominin yarattığı fırsat ve tehditlerin aktarılmasına kadar geniş bir içeriğe sahiptir. Kısacası, böyle bir perspektifi vermeye çalışırken pragmatik içeriğinden de taviz vermemekte; detaylara boğulmadan tüm işletme yöneticilerine ve yönetici adaylarına bütüncül bir bakışı kazandırmayı amaçlamaktadır.

Dersler:
Kurumsallaşma
İnovasyon
Bilgi Yönetimi
İnsan Kaynakları Yönetimi
Kontrol Sistemleri ve Maliyet Yönetimi
Finansal Yönetim
Maliyet İndirim Uygulamaları
Verimlilik
Bütçe Yönetimi ve Stratejik Planlama
İletişim
İstatistik Okur Yazarlığı

Programın Başlama Tarihi: 2 Mart 2013

Programın Bitiş Tarihi: 12 Mayıs 2013

Ücret: 1.750 TL (KDV dahil)

Anlaşmalı kurum ve kuruluşlara %25 indirim uygulanmaktadır.

Bursa'da açılan Maliyet Okulu Sertifika Programı’nda, Bursa Sanayi ve Ticaret Odası (BTSO) üyeleri ile Bursa’daki tüm kamu kuruluşlarına %25 indirim uygulanacaktır.

İletişim:
Duygu Yılmazer 
0530 9646359 – 0224 245 70 00
duygu.yilmazer@bilgi.edu.tr

BİLGİBursa Merkezi:
Nilpark AVM & Ofis
Karaman Mah. İzmir Yolu Cad.
Kat: 4 No:90
Nilüfer-BURSA