BİLGİ Hukuk öğrencileri ELSA İstanbul Prof. Dr. Rona Serozan II. Kurgusal Duruşma Yarışması’nda birinci oldu.

29-30 Nisan 2017 tarihlerinde santralistanbul Kampüsü’nde İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “ELSA İstanbul Prof. Dr. Rona Serozan II. Kurgusal Duruşma Yarışması” sözlü aşamalarında dereceye giren ilk üç takım sıralamasında, Araştırma Görevlisi Gözde Hatipoğlu tarafından çalıştırılan, Mustafa Bilgin, Oğuz Ateş, Sinan Hassas ve Recep Çatallar adlı öğrencilerimizden oluşan BİLGİ Hukuk Fakültesi takımı birinci olmuştur. Yarışmada ikinciliği Ankara Üniversitesi, üçüncülüğü Maltepe Üniversitesi almıştır.

European Law Students Association-İstanbul tarafından, hocamız Prof. Dr. Rona Serozan adına düzenlenmesinden onur duyduğumuz, farklı Hukuk Fakülteleri’nden öğretim üyeleri ve hukukçuların hakemliğinde gerçekleşen bu yarışmada yer alan öğrencilerimizi, onlara akademik bakımdan destek olan değerli öğretim üyelerimizi kutlarız.

ELSA hakkında ayrıntılı bilgi için:  http://www.elsaturkey.org/tr/172-2/