Lise Öğrencilerine Yönelik Moda Tasarımı Atölye Çalışması

İçindeki Modacıyı Keşfetme Zamanı!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Lisans Programı, lise öğrencilerini İtalya’nın en iyi tasarım okullarından biri olan NABA’dan (Nuova Accademia di Belle Arti) değerli bir tasarımcının ve BİLGİ Moda Tasarımı Lisans Programı’ndan Prof. Karen Pine ve Prof. Ben Fletcher’in katılımıyla gerçekleştireceği atölye çalışmasına bekliyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Lisans Programı’na ilgi duyan ve NABA’da Yaz Okulu’na katılmayı düşünenlerle buluşmak amacıyla düzenlenecek atölye, modanın heyecan dolu dünyası hakkında bir sunumla başlayacak. Katılımcıların bu heyecanı paylaşmaları ve fikirlerini gerçekleştirmeleri için NABA’dan gelecek İtalyan bir tasarımcı ve BİLGİ Moda Tasarımı öğretim görevlileri eşliğinde  İstanbul ve Milano modası üzerine uygulamalı bir çalışma ile devam edecektir.

Atölye tarihleri: 17-18 Mayıs 2012
Saat: 10:00-16:00

Kontenjan sınırlıdır. Atölye süresi bir gündür. 17 Mayıs veya 18 Mayıs 2012 için kayıt yaptırabilirsiniz.

Atölye çalışmasına kayıt olmak için: (0212) 311 51 18 | fashion@bilgi.edu.tr