Decathlon Vizyon 2030 toplantısı yapıldı

Decathlon Vizyon 2030 toplantısı 15-16 Ocak tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşti. Toplantıya İstanbul Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri Işık Doğa Akdemir, Bekir Uzun, Yusuf Bekerecioğlu, Kerem Serbes ve Valeri Bahar da katıldı.

BİLGİ Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri, toplantıda “Vizyon 2030” sürecinin bir parçası olan sürdürülebilirlik ve dijital bağlantı konuları çerçevesinde “İnsanların Geleceği, Sporcuların Geleceği ve Yaşamın Geleceği” temalarını keşfettiler. “2030'da dünya ne olacak? Yaşadığımız dünyada hangi rolü oynamak istiyoruz?” gibi sorulara cevaplar aranan etkinlikte Bir Dilek Tut Derneği aracılığıyla bir çocuğun hayalinin gerçekleşmesine de yardımcı olmak amaçlandı.

Görseller