İhale No 201712004
Başlangıç Tarihi 25 Aralık 2017 - 16:00
Bitiş Tarihi 05 Ocak 2018 - 15:00
Satın alınacak Mal/Hizmet İstanbul Bilgi Üniversitesi - Santral, Dolapdere, Kuştepe, Ek Bina Kampüsleri Otomat İhalesi
Talep Eden Birim Teknik Ve İdari İşler
Satın Alan Birim Teknik Ve İdari İşler
Satın Alma Usulu Açık İhale
Satın Almanın Yapılacağı Yer Tüm Kampüsler
Satın Almanın Yapılacağı Tarih Şubat 2018
İlgili Memur

Yalçın Topak

Notlar

Fiyatlandırma ile ilgili notlar:

• BİLGİ, sözleşme metninde imza aşamasına kadar değişiklik yapma haklarını kendinde saklı tutar.
  • Tüm fiyatlar KDV hariçtir.
  • Sözleşmenin imzalanmasından doğan veya doğabilecek damga vergisi yükümlülüğü YÜKLENİCİ firmaya aittir. Üniversite, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu kapsamında damga vergisi ödemekten muaftır. Yapılan ödemeye ilişkin makbuz sureti ÜNİVERSİTE'ye ibraz edilecektir.
  • Söz konusu işletme dönemi 1 Şubat 2018 - 31 Ocak 2021 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
  • Sözleşme, BİLGİ’nin talebi doğrultusunda ve FİRMA’nın üçüncü yılın sonundaki işletme bedellerine ilave olarak TÜFE-ÜFE ortalaması üzerine %5 artış yapmayı kabul etmesi halinde birer yıl süreyle uzayabilir.
  • BİLGİ, işbu çalışmayla ilgili her türlü cayma ve çalışmayı iptal etme hakkını kendinde saklı tutar.
  • Teklif veren firma, BİLGİ'deki öğrenci ve çalışan sayılarının dönemsellik göstereceğini kabul eder.
İhale Dosya Ekleri