Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu / Gastronomi ve Mutfak Sanatları - Doçent
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN
Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde bulunan Doçentlik kadrosuna 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak daimi statüde (1) bir öğretim üyesi alınacaktır.
İlan Tarihi: 01 Şubat 2016 – 15 Şubat 2016 (Saat: 17.00)
Resmi Gazete İlan Tarihi: 30 Ocak 2016/29609
Adaylarda Aranan Özellikler:
Adayların doktorasını, Gıda Mühendisliği ya da Gastronomi dalında almış olması ve sektörde 10 yıllık tecrübeye sahip olması tercih edilmektedir.
Doçentlik kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi “Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu”nu özgeçmişlerini, Doçentlik Başarı Belgesi ile Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan dosyalarını dört (4) takım olarak başvuru dilekçelerine ekli olarak başvuru süresi içinde Rektörlüğümüze teslim edeceklerdir.
Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü
santralistanbul Kampüsü
Kazım Karabekir Cad. No:2/13
Eyüp-İSTANBUL
Rektörlük: 0212 311 71 39 – 0212 311 76 92