Webinar: "Finansal İşlemlere Giriş"

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 5 Şubat 2014, Çarşamba 
Saat: 21:00

Konuşmacı: Dr. Genco Fas (Bankacılık ve Finans Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programı Direktörü)

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bankacılık ve Finans Uzaktan Eğitim Programı genç finansçılara finansal işlemlerde temel bilgileri edinebilecekleri bir fırsat sunuyor. Program Direktörü Dr. Genco Fas yönetimindeki webinar, finans sektörünü buluşturacak. 

 "Finansal İşlemlere Giriş" başlıklı webinar'da ele alınacak başlıca konular:
• Paranın zaman değeri 
• Nominal ve efektif faiz
• Kredi hesaplama
• Bono değerleme 
• İç verim oranı 
• Yatırım alternatiflerinin kıyaslanması

Finans sektörü, mesailerin oldukça yoğun ve bilgilerin güncel tutulması için sürekli eğitimin şart olduğu bir dünya. BİLGİ Bankacılık ve Finans Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programı bu ihtiyacı göz önüne alarak, öğrencilere bankacılık ve finans alanında fark yaratan, esnek yapı sayesinde çalışırken yüksek lisans yapmanın avantaj sağlayacağı bir yüksek lisans imkanı yaratıyor. Program, öğrencilerin profesyonel yönelimlerine göre kariyerlerini geliştirebilmelerine, finansal kurumlarda iş sahibi olabilmelerine ve finans yöneticiliği yetkinlikleri edinebilmelerine olanak sağlıyor.  

MESAFELERDEN BAĞIMSIZ
Dr. Genco Fas, “Finans; dünya ölçeğinde baktığımızda sanki hiç durmayan bir çark gibi. Genç finansçılar biliyorlar ki rekabetin üst düzeyde olduğu finans sektöründe bir adım öne geçebilmek ancak doğru yönlendirmelerle ve az hatayla mümkün. Biz de BİLGİ Bankacılık ve Finans Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programı’nda, deyim yerindeyse, henüz tam olarak işlenmemiş taşları bankacılığın gerektirdiği teknik bilgiye ve mevzuata hakim bir uzman olarak yetişmeleri amacıyla mesafelerden bağımsız olarak, yine bir finans sektörü deyimiyle, üstatlarıyla bir araya getiriyoruz” dedi. 

Kayıt olmak için: https://docs.google.com/forms/d/1FB3PAIn1IwazWcmt9wOjIwHggSnmfmJFzTFYuygmnp4/viewform