Benim Adım İnsan projesine Stevie Uluslararası İşletme Ödülleri’nde Bronz Ödül

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Itır Erhart ve Spor Yöneticiliği Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Hacısoftaoğlu danışmanlığında BİLGİGender iş birliğiyle AstraZeneca Türkiye tarafından yürütülen "Benim Adım İnsan" projesi Stevie Uluslararası İşletme Ödülleri’nde Bronz Ödül aldı.

Çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık yaklaşımıyla hayata geçirilen proje kapsamında “Derya ve Deniz Hayallerinin Peşinde” isimli çocuk hikaye kitapları serisi hazırlandı. Dijital olarak ücretsiz yayımlanan kitap serisi 7-10 yaş grubundaki çocuklara toplumsal cinsiyet eşitliğini ve önemini anlatmayı amaçlıyor.

Bu yıl 21'incisi düzenlenen Stevie Uluslararası İşletme Ödülleri’nde dünya genelinden projeler değerlendirildi. Kazananlar, dünya çapında 300'den fazla profesyonelin ortalama puanlarıyla iki aydan fazla süren değerlendirmeleri sonucunda belirlendi.