BİLGİ Reklamcılık öğrencileri Nil Cansu ve İzel Çınar’a Kristal Elma Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’nda Birincilik Ödülü

BİLGİ Reklamcılık Programı öğrencileri Nil Cansu ve İzel Çınar, 36. Kristal Elma kapsamında gerçekleştirilen Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması’nda Birincilik Ödülü aldı.

Kristal Elma ev sahipliğinde Reklamcılık Vakfı tarafından düzenlenen Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması, reklam dünyasının genç yeteneklerinin sektöre adım atmalarını sağlamak ve yaratıcı düşünce becerilerini geliştirmek amacıyla düzenleniyor. Bu yıl yedincisi gerçekleşen yarışmada üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencileri, kendilerine verilen “cinsiyete dayalı ücret eşitsizliği” temalı brief doğrultusunda iletişim kampanyaları hazırladı.

Kreatifler, akademisyenler ve marka temsilcilerinden oluşan Seçici Kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Cansu ve Çınar, iletişimin gücünü kullanarak cinsiyete dayalı ücret eşitsizliği konusunu kamuoyu gündemine getirmek amacıyla hazırladıkları kampanya ile birincilik ödülüne layık görüldü.